Har du rytme?

“To live is to be musical, starting with the blood dancing in your veins. Everything living has a rhythm. Do you feel your music?”

– Michael Jackson

 

Når vi hos OrgaNicer er ude og afholde inspirationsworkshops, så kan jeg nogle gange se på et par af deltagerne, at de tænker: ”Jo jo, det er jo nok lidt nemmere sagt end gjort, du…” og: ”Så store budgetter har vi altså ikke…”

Men at skabe gode, flydende mødeoplevelser handler om at lytte. Og om at se på andre mennesker, at fornemme deres behov og aflure hvordan du, indenfor de rammer du nu engang har, kan opbygge gode oplevelser hver gang.

Om at skabe den rigtige rytme i programmet.

Det handler altså ikke om at ha’ de største budgetter eller de fedeste lokaler.

Én af mine kolleger var engang ansvarlig for at arrangere kurser, primært for mænd, til afholdelse i weekender ud over året. Når man i forvejen skal bruge sin weekend på at komme på kursus, så er entusiasmen ikke nødvendigvis alt for høj, når deltagerne møder ind til kursusstart. Derfor arrangerede min kollega lidt sjov pauseunderholdning for deltagerne, hvor de kunne konkurrere i at slå søm i, spise rigeligt med Drømmekage, grine og hygge sammen. Og for de, der havde lyst, så sluttede kurserne også af med en fadøl og en uformel snak med oplægsholderne, i stedet for de klassiske, langstrakte spørgsmål-fra-salen-seancer.

Din fantasi og evne til at sætte dig ind i andres behov og ønsker, er dine vigtigste redskaber, når der skal designes møder og kurser.

Så næste gang: Skab en god og indbydende rytme i dit program! Stol på din intuition og prøv en skæv ide af! De fleste vil alligevel hellere være med til lidt nyt og sjovt end velkendt og kedeligt.

De bedste hilsner,

Stine Nybo, projektchef hos OrgaNicer

Kunne du lide dette blogindlæg?

Få mere som dette = viden, værktøjer, trends og tips til dit arbejde med at planlægge og designe møder og events. Alt sammen (plus super gode tilbud) sendt direkte til din indbakke hver mandag.

Ja tak – send guldkornene direkte til mig

FORBLIV UP-TO-DATE og modtag nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, og modtag guldkorn direkte i indbakken

© 2020 OrgaNicer, All Rights Reserved