Mandage…

De har et dårligt ry.

Ugedagenes underdogs.

Men hvert år har vi ca. 52 af dem.

Det er alligevel mange dage bare sådan at henslæbe lidt og drømme om weekend.

Hvis du, eller hele kontoret, savner lidt arbejdsglæde, så har mandagene virkelig potentiale til at levere ny energi. Mandag kommer nemlig fra en ”underskudsposition” og kan brillere som ugens højdepunkt uden den store indsats!

Tips og ideer til en bedre mandag:

  • Smil! Langt de fleste smiler igen og både den, der starter smilet og den der modtager og gengælder, går gladere fra det korte møde på gangen. Prøv at smile en hel mandag – bare sådan når I lige mødes ved kopimaskinen og se, om ikke det kvikker lidt op på jer alle sammen. Og jo, det tør du godt.
  • Store mødelokale-indretningsdag. Eller måske er det receptionen, der trænger til en omgang? Brug den næste mandag formiddag på sammen at se på, hvordan I kan udsmykke og forbedre både jeres velkomstområder, men også gerne jeres mødelokaler og storkontorer. Professionel er ikke lige med kedelige og sterile kontorlokaler. Man kan sagtens kombinere noget sjovt, hyggeligt, moderne med et professionelt arbejdsmiljø. Frem med planterne, malerpenslerne, tavlerne, lysestagerne og temaideerne.
  • Vi elsker alle sammen at få ros. Hvis du er chef, så benyt mandagen til lidt ros og byd alle medarbejderne på et skulderklap og lidt kage. Eller måske trænger I allesammen til en ordentlig omgang ros? Så er det måske på plads med en rose-rose til alle. Køb et stort bundt og læg en på bordet til alle medarbejderne i din afdeling. Hvis du ikke er chef, så er der stadig fin mulighed for at benytte mandag til lidt spontan ros. Sæt dig for at rose fx 3 kolleger i dag. Det skal naturligvis være og føles ægte, men mon ikke du sagtens kan finde 3, der fortjener lidt ros?

 

Vi ses – med opfordringen om at gøre denne mandag til arbejdsglæde-mandag!

De bedste hilsner,

Stine Nybo

Projektchef i OrgaNicer

 


Ps. Kunne du lide dette blogindlæg?

Få mere som dette = viden, værktøjer, trends og tips til dit arbejde med at planlægge og designe møder og events. Alt sammen (plus super gode tilbud) sendt direkte til din indbakke hver mandag.

Ja tak – send guldkornene direkte til mig

 

Kunne du lide dette blogindlæg?

Få mere som dette = viden, værktøjer, trends og tips til dit arbejde med at planlægge og designe møder og events. Alt sammen (plus super gode tilbud) sendt direkte til din indbakke hver mandag.

Ja tak – send guldkornene direkte til mig

FØLG MED OG FORBLIV UP-TO-DATE

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, og modtag guldkorn direkte i indbakken

© 2020 OrgaNicer, All Rights Reserved