Eventelev søges

Brænder du for koordinering af møder og events?

Vi løber stærkt – vil du løbe med?

Ønsker du en uddannelse indenfor eventbranchen, har bestået grundforløbet, og har en god  fornemmelse for service og kundekontakt, så er du den elev, vi leder efter til OrgaNicer – VisitHernings møde- og eventbureau.

Dine opgaver vil spænde vidt. Fra gæstekontakt ifm. arrangementer til koordinering med områdets hoteller og leverandører samt det administrative arbejde ifm. opsætning af registreringsskemaer, fakturering m.m. Ofte i samarbejde med kunder og partnere.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor du sammen med dine kolleger skal håndtere mange forskellige projekter og events – fra mindre møder til store internationale sportsbegivenheder. Et arbejde som sker i tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere.

I OrgaNicer arbejder vi med forskellige systemer, f.eks. Aventri til registrering af gæster, Podio til projektstyring og Picasso til hotelhåndtering. Vi forventer ikke, at du kan systemerne på forhånd, men vi forventer, at du har flair for IT og en stor lyst til at lære nye systemer.

Vores forventninger til dig: 
  • Du har lidt erfaring med arbejdslivet og har gerne været i udlandet.

  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.

  • Du er fleksibel med hensyn til opgaver og en omskiftelig hverdag – og under events også med arbejdstiderne.
  • Du har mod på komplekse arrangementer/projekter, som kræver stort overblik – og en tæt kontakt med vores samarbejdspartnere.
  • Du er en god holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt – også når der er pres på. Vi hjælper naturligvis hinanden igennem de mange opgaver. Vores filosofi er, at det går nemmere, når vi har det sjovt sammen.
  • Du kan godt lide at arbejde med fastlagte mål og skarpe deadlines – og så er du selvfølgelig både ansvarsbevidst, kunde- og serviceminded.

Til gengæld kan vi tilbyde dig en humørfyldt og udfordrende arbejdsplads. I OrgaNicer bliver du en del af et skarpt team på tre personer. OrgaNicer er en del af VisitHerning, og i alt er vi pt 8 ansatte. Opgaverne løses med dedikerede, professionelle og fantastiske samarbejdspartnere.

Arbejdstiderne er som udgangspunkt mellem 8 og 16 på alle hverdage, og med enkelte vagter i weekender og på aftener hen over året.

Vi håber, du kan starte i jobbet senest 15. januar 2022. Hvis du vil vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte bookingchef Annette Bang Nielsen på 9627 2230 eller abn@organicer.dk

Ansøgninger sendes til job@visitherning.com. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

OrgaNicer er et landsdækkende møde- og eventbureau og en del af VisitHerning – Danmarks destination for erhverv, events, kunst og store oplevelser. Vi har erfaringen og ekstra ressourcer, som man kan trække på ifm. eventafvikling. Vi stiller de udfordrende spørgsmål, gennemtænker alle detaljer og løser praktikken. Vi arbejder også med mødedesign, konceptudvikling og kommunikation. I samarbejde med kunden sørger vi for et vellykket arrangement.

FORBLIV UP-TO-DATE og modtag nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, og modtag guldkorn direkte i indbakken

© 2020 OrgaNicer, All Rights Reserved