Skip to main content

7 ting, du skal huske inden ferien

 

Kan du mærke det?

 

Så er det snart.

Nedtællingen er i gang.

Vi snakker dage nu.

Det er ferietid… lige om lidt.

 

Som mødeplanlægger har du selvfølgelig planlagt ferien ned til mindste detalje. Med tjeklister til det hele.

 

Pakkeliste.

Indkøbsliste.

Sightseeing-liste.

 

Alt er klargjort, der er tænkt på det hele.

 

Men hvad med nedlukningen af din pind på kontoret? Har du en tjekliste til det?

 

Få inspiration til din egen liste her.

 


  1. Blokbook kalenderen

Selvom tanken om post-ferie-tiden ikke er behagelig, så gør dig selv den tjeneste at blokbooke den første dag efter ferien i din kalender. Officielt til oprydning i mailboksen – men mest fordi vi alle frygter den der kollega, der booker et tidligt morgenmøde ind den første dag efter ferien (!).

 


  1. Find en feriekammerat

Har du en ferie-kammerat? Altså ikke sådan én, som skal med i sommerhus på Ærø. Men sådan én, som du kan henvise dine kunder, chefer og samarbejdspartnere til.

Nogle gange kan det være svært at cutte kontakten til mailen eller telefonen helt. Med en ferie-kammerat, kan det være nemmere at forlade kontorstolen og lade ferieroen sænke sig.

Aftal med din kollega, at han eller hun kan kontaktes, og skriv selvfølgelig kontaktoplysningerne på vedkommende i dit autosvar. Vælg en kollega, som er i stand til at vurdere om opgaven kan vente til du er tilbage, eller om du – absolut – skal forstyrres i din ferie.

 


  1. Forbered dig på ferie

Du kan alligevel ikke nå alt det, du har på din liste. Vær realistisk, og book tid af efter ferien til de ting du ikke når inden.

 


  1. Hent feriekage

Smut ned og køb feriekage til kollegerne (husk nu – folk vil have sukker, så ikke noget med frugt eller anden bikini-venlig “snack” – det er alligevel for længst for sent at tænke på den slags).

 


  1. Tøm skrivebordsskuffen

For frugt og andet, som ikke tåler at ligge hengemt i to-tre uger (husk også eventuelle madpakkerester i bunden af tasken).

 


  1. Ryd dit bord

Bare for de værste bunker – rengøring bliver så glade.

 


  1. Luk og sluk

Til sidst slukker du pc´en.

Du slukker arbejdstelefonen.

Hvis din private mobil og arbejdstelefon (på mystisk vis) er smeltet sammen, så tag simkortet ud, og efterlad det på dit skrivebord (husk at indtale en feriebesked på arbejdstelefonen). Køb så et taletidskort.


 

That’s it. Du er klar. Det eneste du skal nu er at holde fri. Holde ferie. Slappe af. Ned i gear. Og husk – ferien starter allerede i bilen på vej til Gardasøen.

 

Med ønsket om en dejlig sommer holder MeetingMondays ferielukket. Vi er stærkt tilbage i august. Med fornyet energi og overskud – og masser af gode tips, tricks og inspiration til hvordan du kan lave endnu bedre arrangementer.

 

De bedste hilsner

Din OrgaNicer

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved