Skip to main content
 • Anita Øst Christensen

  Ass Projektleder MCH

  “Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med OrgaNicer i forbindelse med VM i ishockey, hvor de bla. har taget sig af indlogeringen af alle fans i Hockey Camp Herning.

  Det var alt fra konceptudvikling, indlogering af fans fra hele verdenen, hvor de har taget imod både forhåndsbookede og walk-ins fra gaden.

  De flyttede deres egen “lille reception” ind i MCH og agerede hotelreceptionister i de tilpassede rammer”

 • Poul Lindholm Nielsen

  Seniorkonsulent, Dansk Folkeparti

  “I forbindelse med Dansk Folkepartis årsmøder i MCH Herning Kongrescenter har det været en stor hjælp for os, at samarbejde med OrgaNicer omkring booking af hotelværelser til personale og samarbejdspartnere.

  Specielt sætter vi stor pris på bookingchef Annette Bang Nielsens professionelle hjælp til at finde ledige værelser på byens hoteller.

  Vi kan varmt anbefale OrgaNicer.”

 • Charlotte Lesley

  Ledelsesassistent, Venstre

  “Hver eneste gang jeg har haft kontakt med Tina fra OrgaNicer, har jeg fået en fantastisk service. Altid sød og hjælpsom og hurtig.

  Når man som mig har haft en større gruppe mennesker at rykke rundt med (ca. 100), så er det rart at have Tina ved hånden, som har det forkromede overblik”

 • Michael Nørgaard

  Park og Naturforvalterne

  “Vi kan varmt anbefale OrgaNicer, hvor vi oplever en hurtig og effektiv service med alt fra tilmeldinger til bestilling af konferencested og af busser.

  Det betyder, at vi kan fokusere 100 % på det vi er bedst til, nemlig det faglige og indholdet på konferencen.”

  Se eksempler på, hvem vi har arbejdet sammen med

  VM i Ishockey

  AUHE

  Agromek

  Planner Days

  EM Ultimate Frisbee


  Planner Days

  – en konference for Danmarks (bedste) mødeplanlæggere

  Planner Days er hvert år centreret omkring din udvikling som mødeplanlægger og -rådgiver. Hvert år byder en ny by ind til undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at lære en masse spændende nye mennesker at kende. Planner Days er en højkvalitets konference, hvor du ikke bare bliver klogere på udviklingen i mødeindustrien, men også udbygger dit professionelle netværk i branchen. Vores mål er, at alle deltagere tager fra Planner Days med inspiration, værktøjer og mod på at skabe endnu bedre arrangementer.


  © 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved