Skip to main content

OrgaNicer er

dit møde- og eventbureau

Vi kender det godt.

Dét der med at have travlt.

For det har man, når man laver events. Uanset type – konference, generalforsamling, kongres, produktlanceringer, årsmøder, messer.
You name it. Og vi ved, at det kan være svært at være dén, der har det totale overblik, samtidig med, at man skal udvikle, drifte og eksekvere.

Det er derfor, vi er her.  For at hjælpe.

Vi har nemlig gjort det masser af gange. Vi har erfaringen og ekstra ressourcer, du gerne må trække på. Vi ved, hvad der skal til for at sikre et vellykket arrangement. Sammen med dig arbejder vi hele vejen rundt om dit arrangement, stiller de udfordrende spørgsmål og gennemtænker alle detaljer.

Og det er helt op til dig, hvor meget hjælp du gerne vil have. Måske bare hjælp til at håndtere registrering og fakturering? Eller vil du helst udlicitere størstedelen af det praktiske såsom overnatning, venue og shuttle? Eller har du primært brug for hjælp til udvikling og design af dit arrangement? – Uanset, er vi klar til at give en hånd med.

Men hvad koster det så?

Du kan få en brun Lada fra ’82 eller den nyeste gule Lamborghini, men det er vigtigt, at vi sammen finder lige præcis den ‘fart’ der passer dig og en fair tilsvarende pris. Send os en uforpligtende mail og lad os høre om dit projekt.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 16.00

Fredag kl. 9.00 – 15.00

Annette
Bang Nielsen

Bookingchef

Simon
Flinthøj Møller

Projektleder
Gitte

Gitte Kirkegaard

Projektleder
Caroline

Caroline Bøgild Sommer

Projektleder

OrgaNicers værdigrundlag

For os er det vigtigt, at vi kan stå inde for alt, hvad vi gør, og at alle i teamet trives. Derfor har OrgaNicer nogle klare værdier defineret, som er en del af vores arbejde og tilgang til projekter. Med værdierne defineret er kreativitet, kvalitet, resultat, tæt relation, udvikling og faglighed på plads. Kort sagt – vi leverer!

Vi leverer

Det betyder, at vi skaber resultater til tiden, som er direkte omsættelige i dit arrangement. Ved at være i tæt dialog med dig før, under og efter forløbet, skaber vi en ro, der gør, at du trygt kan overlade opgaverne til os.

Krøllede hjerner

Det betyder, at vi skaber kreative intelligente løsninger. Vi arbejder aldrig ud fra én standard for alle, men giver dit arrangement det tvist, vi mener, skaber størst mulig indtryk og værdi. Vi udfordrer “vi plejer…” og henter inspiration fra det uventede.

Altid kvalitet

Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores projektforløb med udgangspunkt i dit behov. Bag ”de krøllede hjerner” har vi nogle klare retningslinjer for projektledelse, der sikrer, at vi altid tænker de relevante facetter ind i netop dit arrangement.

Stærkt team

Det betyder, at du får tilknyttet et team med års erfaring, der dagligt samarbejder på tværs og derved har fokus på hvem i teamet, der kan supplere med den rette inspiration, kreativitet og faglighed. Og omgangstonen er altid glad, boblende og præget af drive.
  • Organicer
  • ØSTERGADE 21
  • 7400 HERNING

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved