Skip to main content

Ferietrang – ja da!

Kan du mærke, at det presser sig på? Behovet for sol, varme, tid med de nærmeste og ikke mindst afslapning.

 

Er du alligevel i tvivl om, hvor stor din ferietrang er, så får du her 7 åbenlyse tegn på, at du virkelig trænger til ferie:

 

  • Du har knoklet SÅ hårdt de sidste måneder, at du ikke engang kan forestille dig, hvordan det vil være at holde fri og bare lave ingenting.
  • Du husker navnene på alle deltagerne fra dit sidste arrangement bedre, end du husker navnene på dine børns bedste venner …. (fake it ’till you make it – de opdager det aldrig).
  • Du sætter dig ud i bilen og kører automatisk mod dit arbejde, selvom du faktisk bare skulle hente 2 liter mælk.
  • Når du skal planlægge børnenes fødselsdag, laver du navneskilte (som du sorterer alfabetisk) uden at tænke over det.
  • Du vågner midt om natten med et sæt, fordi du kommer i tanke om, at du har glemt at informere køkkenpersonalet om en multiallergiker til næste måneds arrangement (så meget haster det heller ikke – sov nu bare videre og få styr på det i morgen).
  • Du står op kl. 5.30 og stryger din skjorte, selvom det er lørdag og du har fri (sådan da, for du skal liiiiiige svare på et par mails, du ikke nåede i fredags).
  • En stemme inde i dit hoved (dit mødeplanlægger-selv) vurderer din søsters havegilde på 5 forskellige parametre og noterer sig, hvordan din søster med få justeringer kunne forbedre arrangementet betydeligt til næste år.

 

Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af disse tegn, vil det måske være ok med en lille ferie. Men her kommer den ene ”helt-ok-grund” til, at du godt må holde ferie nu:

 

  • Du er ikke en duracell-kanin og ingen kan med rimelighed forvente, at du kører derud af med 200 km i timen på permanent basis. Du har fortjent en ferie! Hvor du gearer ned og gør lige præcis dét, du har lyst til og brug for. Både for din egen skyld – men også fordi, du helt sikkert vil vende tilbage til jobbet med fornyet energi og overskud. Det er godt for dig – og det giver bedre arrangementer i den sidste ende. Win win.

 

Så….smut hjem og hold ferie. Det gør vi.

Derfor kommer der ingen MeetingMondays i juli måned. Men til august vender vi tilbage. Med fornyet energi og overskud – og masser af gode tips, tricks og inspiration til hvordan du kan lave endnu bedre arrangementer.

God ferie.

 

De bedste hilsner,

Mette Gottlieb

Direktør i OrgaNicer

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved