Skip to main content

Holder budgettet?

Undgå og slå bunden ud af dit arrangement

Et budget giver dig overblik over din økonomi i forbindelse med dit arrangement, så du kan undgå nogle økonomiske overraskelser.

Et grundigt gennemarbejdet budget gør det også lettere at overkomme nogle uforudsete udgifter.

Uforudsete udgifter/glemte poster kan slå bunden ud af dit arrangements økonomi. Men er du godt forberedt med et budget, så behøver de ikke at gøre det.

Et godt og overskueligt budget giver dig overblik over dine udgifter og indtægter, så det er lettere at få økonomien til at hænge sammen – også når der sker noget uventet. Og det giver dig også en god mulighed for, at du kan prioritere de ting, som er vigtige for dig at få råd til.

Check dit budget jævnligt. Dine behov under arrangementet kan ændre sig, og derved også dine poster i budgettet.

Glemte poster? Ja, det lyder måske sært, men det kan være svært at huske dem alle. Du kan derfor med fordel sætte en lille buffer af i budgettet eller sparre  med din professionelle partner. Du kan også tjekke om du har styr på de 7 ting, selv professionelle eventarrangører ofte glemmer.

OrgaNicer, din professionelle partner, tilbyder dig at lave et gratis oplæg på dit budget og hjælper dig efterfølgende gerne med at holde styr på din økonomi, når du bestiller din arrangementhåndtering hos os.

 

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved