Skip to main content

Leg og læring giver (arbejds)livet mening

Og vi har et godt tilbud til dig! En chance for at udvide dine kompetencer, styrke din viden og lære om nye steder. Det er nemlig tid til Planner Days igen. Vi afholder, sammen med vores partnere, Planner Days for 5. gang i 2020, når vi mødes den 5. og 6. maj.

Planner Days er to dage med inspiration, faglige diskussioner og et stærkt fællesskab for over 100 professionelle mødeplanlæggere, som arrangerer møder og events i Jylland og på Fyn. Ud over en masse fantastisk indhold, så møder du også nogle af de bedste og stærkeste venues i Jylland og på Fyn – og alt sammen, mens du oplever de historiske vingesus og fantastiske rammer i Sønderborg.

Ja, det er ik så ringe endda😉.

Hos OrgaNicer tror vi på at ny viden, nye indtryk og samtaler med nye mennesker er næring for den faglige sjæl – derfor er vi med til at arrangere Planner Days. Vi vil gerne møde dig og give dig mulighed for at møde og netværke med en masse andre mødeproffer. Derudover, får vi chancen for at vise dig, lidt af det vi kan, og hvem vi er – a little less conversation, a little more action.

Så til maj står den på forrygende indhold og masser af sjove og lærerige aktiviteter sammen med værterne fra Sønderborg, partnere og dine mødeplanlæggerkolleger. Se mere på www.plannerdays.dk

Vi ses!

 

De bedste hilsner,

Stine Nybo

Projektchef i OrgaNicer

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved