Skip to main content

Ude godt – hjemme også godt!

Ferietid i destination Danmark

Den seneste tid har været meget anderledes. Ikke mindst for os i mødebranchen. Men nogle ting er heldigvis, som de altid har været. Sommeren er over os. Og det betyder ferie.

For mange af os bliver ferietiden ikke som forventet. I stedet for udenlandsrejser skal vi nu sadle om og i stedet gå på opdagelse i det danske sommerland. Selvom du måske havde drømt om palmer og sydlandsk stemning, så er intet så skidt, at det ikke er godt for noget.

Da mine børn var små, tog hele familien orlov i 3 måneder, og turen gik til Australien. Her fik vi virkelig set og oplevet meget. Og da vi efter 3 måneders rejse vendte hjem med en bagage fyldt med oplevelser, spurgte vi vores piger, hvad der havde været den bedste oplevelse. Vi forventede naturligvis, at de nævnte specifikke attraktioner eller forlystelser, men svaret kom prompte: ”Det bedste har været at spiste morgenmad i camperen, så længe vi havde lyst og få snakket sammen”.

Ups… den sved for en fortravlet børnefamilie. For det er ikke nødvendigvis de store rejser ud i verden, men mere samværet og tiden med hinanden, som i sidste ende betyder noget. Den læring gælder både for ferieminder og mødeminder. Det er relationerne, samværet og stemningen, som gør både møder og ferier gode.

Ferietid er kvalitetstid – tid til dig selv og tid til hinanden. Tid til nye oplevelser sammen med dem, som betyder allermest.

Rigtig god sommerferie – Nyd det!

 

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved