7 åbenlyse tegn på at du (virkelig) trænger til ferie

(og 1 helt-ok-grund til, at du godt må holde den NU)

 

Alle os, der laver arrangementer, kurser, konferencer, årsmøder eller hvilen som helst anden form for mødeaktivitet, som en del af vores job, er vant til at have fart over feltet. Der er altid mange bolde i luften og 1000 løse ender, vi skal tage os af.

Vi knokler derud af, for at sikre, at det hele glider ubesværet og at folk får det, de forventer.

Vi er 100-meter-mestre i at have travlt.

 

Men…

Forestil dig det her:

 

Du sidder i din have.

Det er dejligt vejr, solen skinner og det er for en gang skyld sommer i Danmark.

En mild brise letter lidt på varmen og gør det behageligt at være ude.

I din hånd har du en let, lækker sommerdrik og rundt om dig, er der ro og fred …

 

Aaaaaahhhhhhhhhhh

 

Kan du mærke det?

Ikke?

Så er det tegn nr. 1 på, at du trænger til ferie!

Læs alle 7 åbenlyse tegn på, at du virkelig trænger til ferie her:

 

1. Du har knoklet så hårdt de sidste måneder, at du ikke engang kan forestille dig, hvordan det vil være at holde fri og bare lave ingenting.

 


 

2. Du husker navnene på alle deltagerne fra dit sidste arrangement bedre, end du husker navnene på dine børns bedste venner …. (fake it ’till you make it – de opdager det aldrig).

 


 

3. Du sætter dig ud i bilen og kører automatisk mod dit arbejde, selvom du faktisk bare skulle hente 2 liter mælk.

 


 

4. Når du skal planlægge børnenes fødselsdag, laver du navneskilte (som du sorterer alfabetisk) uden at tænke over det.

 


 

5. Du vågner midt om natten med et sæt, fordi du kommer i tanke om, at du har glemt at informere køkkenpersonalet om en multiallergiker til næste måneds arrangement (så meget haster det heller ikke – sov nu bare videre og få styr på det i morgen).

 


 

6. Du står op kl. 5.30 og stryger din skjorte, selvom det er lørdag og du har fri (sådan da, for du skal liiiiiige svare på et par mails, du ikke nåede i fredags).

 


 

7. En stemme inde i dit hoved (dit mødeplanlægger-selv) vurderer din søsters havegilde på 5 forskellige parametre og noterer sig, hvordan din søster med få justeringer kunne forbedre arrangementet betydeligt til næste år.

 


 

Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af disse tegn, ville det måske være ok, med en lille ferie. For her kommer den ene, helt-ok-grund til, at du godt må holde ferie nu:

 


 

1. Du er ikke en duracell-kanin og ingen kan med rimelighed forvente, at du kører derud af med 200 km i timen på permanent basis. Du har fortjent en ferie! Hvor du gearer ned og gør lige præcis dét, du har lyst til og brug for. Både for din egen skyld – men også fordi, du helt sikkert vil vende tilbage til jobbet med fornyet energi og overskud. Det er godt for dig – og det giver bedre arrangementer i den sidste ende. Win win.

 


 

Så smut hjem og hold ferie.

Det gør vi.

Derfor kommer der heller ingen MeetingMondays resten af juli måned.

Men til august vender vi tilbage. Med fornyet energi og overskud – og masser af gode tips, tricks og inspiration til hvordan du kan lave endnu bedre arrangementer.

 

God ferie.

 

De bedste hilsner,

 

Din OrgaNicer

Kunne du lide dette blogindlæg?

Få mere som dette = viden, værktøjer, trends og tips til dit arbejde med at planlægge og designe møder og events. Alt sammen (plus super gode tilbud) sendt direkte til din indbakke hver mandag.

Ja tak – send guldkornene direkte til mig

FORBLIV UP-TO-DATE og modtag nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, og modtag guldkorn direkte i indbakken

© 2020 OrgaNicer, All Rights Reserved