Skip to main content

Er du der?

Skru op for nærværet

Vi er alle født med evnen. Børn er virkelig gode til det. De flest voksne, inklusiv mig selv, skal nok lige af og til mindes om det.

Jeg taler om nærværet – om at være 100% tilstede i nuet. Men hvordan gør man det? For vi ved jo begge godt, at man som mødeplanlægger har lange huskelister, konstant mange beslutninger der skal tages og altid er i gang med næste skridt.

Tempoet er for alvor skruet op gennem de sidste år og vi er hele tiden på vej videre. Vi glemmer ofte ”bare” at være og fordybe os i én ting af gangen. Mon ikke du kender det med at sidde til et møde, mens dine tanker kræser, om alt det du skal nå bagefter, i eftermiddag eller i morgen. Du er rigtig nok fysisk til stede, men mentalt er du et helt andet sted.

Hvordan får vi så skruet op for nærværet? De fleste af os er nok nødt til at øve os. Vi skal øve os i at være til stede i og med de opgaver der er lige nu. Det er ofte lettere sagt end gjort med en mobil der lyser, et ”pling”, når der tikker en ny mail ind og en kollega der stiller et spørgsmål. Der er hele tiden noget der kræver vores fokus. Men første skridt kan være at sætte vores arbejdsplads op til succes ved at tage aktive valg om at minimere alle de udefra forstyrrende stimulanser og derefter få organiseret arbejdsopgaverne.

Det er lettere sagt end gjort – men vi tror på dig!

De bedste hilsner,

Annette Bang Nielsen

Bookingchef i OrgaNicer

Mødedesign og facilitering

Dét, at designe og facilitere gæsteoplevelsen effektivt, kræver en række elementer. Elementer som tilsammen opfylder (eller overgår) gæstens forventninger.

Læs mere

Projektledelse

Vi påtager os gerne dele eller hele projektledelsen af dit arrangement. Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål.

Læs mere

Konceptudvikling

Vi har produceret ganske mange konceptbeskrivelser og konceptpræsentationer. Enten fra scratch eller på baggrund af ønsker og ideer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Her er hvad vi kan gøre for dig…

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved