Skip to main content

Brug (transport)tiden fornuftigt!

Charterselskaber har gjort det i årevis… udnyttet transporttiden.

Når charterfolket lander i sydens sol, bruger guiderne busturen fra lufthavn til hotel til noget værdifuldt, som at fortælle lidt om destinationen, lave små quizzer, svare på spørgsmål osv.

Det samme kan du gøre med dine mødedeltagere. Alt fra netværksøvelser til sjove indslag eller faglige oplæg. På den måde, kan du ændre spildtid til værditid.

 

What to do:

  • Fortæl om det område, som deltagerne kører i (det er især interessant for udenlandske deltagere, eller hvis bussen kører i et område, som er fagligt interessant for deltagerne – fx  landskabsarkitekter i Naturpark Thy…).
  • Lav en quiz! Deltagerne kan fx quizze i viden om et indslag, som de allerede har været del af, eller om den virksomhed, forening, eller det faglige fællesskab, som de måske er fælles om til eventen.
  • Arrangér et skævt indslag. Her kan du også inddrage deltagerne, hvis én af dem, har en sjov vinkel eller oplevelse at dele – fx havde vi engang en clairvoyant med til Planner Days, som fortalte lidt om numerologi. Husk dog, at deltagerne ikke kan forlade en bus, så indslaget må ikke blive “for meget”.
  • Facilitér en busworkshop – eller måske bare en brainstorm-session.
  • Endelig den klassiske – lav networking-øvelser.

 

Udnyttelse af transporttid begrænser sig ikke til bustransport. Vi lavede engang et arrangement, hvor deltagerne skulle køre i bil fra Herning til København. Vi blandede deltagerne i biler ud fra forskellige kriterier og gav dem forskellige små to-do´s, som løsning af opgaver, diskussion af faglige punkter og forberedelse af korte indslag til den sociale del af arrangementet. Det resulterede i, at deltagerne fik talt med nogle, som de ellers ikke ville have talt så meget med.

 

Du kan også ”bare” lade deltagerne summe to og to omkring et programpunkt, som de netop har deltaget i. Men pres den ikke. Ingen gider lave faglig networking på vej hjem fra en festmiddag – der vil man, højst sandsynligt, bare sludre lidt med sidemanden og summe over dagens indtryk.

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, fx med shuttle eller andet, så læs meget mere om hvad vi tilbyder inden for praktik og logistik her.

De bedste hilsner,

Annette Bang Nielsen

Bookingchef i OrgaNicer

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved