Skip to main content

Danmarks bedste mødeplanlæggere i ét lokale

Vi glæder os! Tirsdag starter dette års Planner Days. For tredje gang arrangerer vi, sammen med gode samarbejdspartnere, to dages intensiv efteruddannelse og netværk for Danmarks bedste mødeplanlæggere.

Sådan.

Intet mindre.

Planner Days er på mange måder definerende for vores filosofi. På Planner Days fortæller vi glad og lystigt om alt det, vi gør – og ikke mindst om hvordan, vi gør det. Vi opererer ikke med hemmeligheder eller salgsspin. Vi vil både gerne lære fra os og selvfølgelig også rigtig gerne vise, hvad vi kan. For vi tror på, at ”show it – don’t tell it” i virkeligheden er den bedste argumentation, når vores kunder skal vælge samarbejdspartner.

Der er mange ting i verden, som handler om tillid. Og hvilke samarbejdspartnere, du skal vælge til det næste store møde eller event, du skal planlægge, er bestemt én af de ting, som kræver tillid.

Den rigtige kvalitet, til den rigtige tid og med høj kvalitet og leveringssikkerhed. Det er afgørende.

Det nytter ikke noget, at appen er klar onsdag, hvis mødet var tirsdag.

Det hjælper ikke, at serveren er nede på eventhjemmesiden, når du åbner for tilmeldingen.

Det virker ikke, når der er røget en række i excel-arket, og alle fornavne er blevet parret med forkerte efternavne på navneskiltene.

Og det er virkelig noget rod, når shuttle-busserne kører det forkerte sted hen.

Bare for at komme med et par eksempler.

På Planner Days sætter vi vores bagdel i klaskhøjde. Vi ser det mest kritiske publikum i øjnene – de knalddygtige mødeplanlæggere, som ved hvordan klaveret skal spille og som analyserer al vores gøren og laden med kritiske og professionelle øjne.

Det kan godt være lidt nervepirrende.

Men på den anden side…

Den bedste måde at argumentere for vores evner, er vel ved at vise dem frem… Også selvom det kilder lidt i maven 😉

 

De bedste hilsner OrgaNicer

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved