Skip to main content

Følg disse simple tips

Få bedre (interne) møder

Tillad mig at komme med et frisk gæt:

I jeres virksomhed går I op i udvikling.

Måske endda innovation.

I fortæller omverden, at I er omstillingsparate og I leverer den bedste kvalitet til den bedste pris – til rette tid.

Har jeg ret?

 

Tillad mig så, at stille et spørgsmål:

Hvordan holder I møder?

Er rammen om jeres møder udviklende? Er I parate til at bryde måden, I plejer at holde møder på? På en innovativ måde? Og har jeres møder den kvalitet, som gør, at de er tiden værd?

Du vil blive forbavset over, hvor mange steder, man holder møde, som man altid har gjort. Rammerne og metoderne er de samme. Nogle gange går dagsordenen endda igen fra år til år…

Corona-situationen har sat en helt naturlig stopper for rutiner og vanetænkning, da mange møder nu afholdes virtuelt. Men de møder vi her refererer til, kan også være dem I har internt i virksomheden hver eneste uge.

Jeg siger ikke, at dine kollegaer/mødedeltagerne skal medbringe shorts og spille badminton i pauserne, men nogle gange er det bare små ting, der skal til for at ændre mødernes ensformige rammer som f.eks.:

  • Stå op i stedet for at sidde bænket om et bord
  • Lav møderne som walk-and-talk – altså en gåtur i stedet for at sidde i et mødelokale (hvis vejret er til det)
  • Del jer op og diskutér noget to og to undervejs i stedet (selvfølgelig med passende afstand)

Jeg er sikker på, at du vil opleve helt ny energi og nye ideer, hvis du udfordrer de møder, som I normalt holder. Og i stedet for at tænke på alt det vi ikke kan, så se på alt det, som vi kan!

Og det behøver hverken kræve doktorgrad eller stort kørekort, at sætte det i værk. Om det er personalemøderne, salgsmøderne eller direktionsmøderne. Du kan hente enormt meget værdi, hvis dine møder får samme værdier som dem, I skilter med i jeres produkt og virksomhed: udviklende, innovativ, omstillingsparat og kvalitet, for eksempel.

 

De bedste hilsner,

Annette Bang Nielsen

Bookingchef i OrgaNicer

Evaluering

Ved du, hvordan du laver en god evaluering af din event? Én, der kommer hele vejen rundt om dit arrangement, og som hjælper dig med at vurdere, hvordan det er gået med de fastsatte mål? Vi kan hjælpe med de strategiske samt praktiske dele af evalueringen…

Læs mere

Mødedesign og facilitering

Dét, at designe og facilitere gæsteoplevelsen effektivt, kræver en række elementer. Elementer som tilsammen opfylder (eller overgår) gæstens forventninger.

Læs mere

Konceptudvikling

Vi har produceret ganske mange konceptbeskrivelser og konceptpræsentationer. Enten fra scratch eller på baggrund af ønsker og ideer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Her er hvad vi kan gøre for dig…

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved