Skip to main content

Julen står for døren

JOMO – JOY OF MISSING OUT


Kender du udtrykket JOMO? Udtrykket har eksisteret i nogen tid, men er ifølge en trendforsker, topaktuelt.

Det kan være, du slet ikke nåede at opdage, den trend som JOMO er mod-trend til – nemlig FOMO (Fear Of Missing Out).

Det lyder umiddelbart ikke rart at gå glip af noget. Når vi beder mødedeltagere dele billeder og filmklip fra konferencedagen, er det netop den menneskelige ”frygt” for at være udenfor som vi spiller på. ”Se hvor sjovt og fedt vi havde det – er du sikker på, at du ikke skal med næste gang?”

Smartphones og internettet gør, at vi i princippet altid kan følge med – tjekke en mail, ta’ et opkald og vi er nok alle bevidste om, at det koster os noget. Vi mister nærvær og vi glemmer – måske- at være tilstede der, hvor vi har brug for at lade op. Hjemme hos familien, på ferien, blandt vennerne osv.

Så blev det uge 7, og vi har alle masser af ting, vi har haft travlt med at få på plads og afsluttet, for at kunne holde en uges velfortjent vinterferie. Det kan være fristende liiige at tage telefonen med lidt ind i vinterferien – bare for at være sikker på, at chefen har, hvad han/hun skal bruge til det næste møde. Eller at kunderne er tilfredse med løsningen.

Men her er en opfordring til at lade være. Nyd i stedet at du går glip af alt muligt. Til gengæld lover jeg, at du får en masse andet – som nærvær, hygge og en dejlig vinterferie 🙂

Venue

Hos OrgaNicer kan du altid få hjælp og sparring, når du skal finde den perfekte lokation til din kommende konference, kursus, generalforsamling eller anden form for event.Ud over at du skal finde et venue, der danner de perfekte rammer om dit arrangement, er der en masse praktiske ting, du skal have med i dine overvejelser.

Læs mere

Overnatning (Hotelhåndtering)

Det kan være overvældende, hvis ikke hotelhåndtering er en opgave, du er vant til at håndtere. Det er jo ikke sikkert, du kender det endelige antal deltagere, allerede når du forhandler kontrakt med hotellet. Eller husker de aftalte deadlines midt i dine mange andre opgaver. Og så falder hammeren og du ender med at måtte betale for værelser, du alligevel ikke skulle bruge.

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved