Skip to main content

Kan møder flytte grænser?

Jeg arbejdede engang i en virksomhed, hvor ét særligt møde, gik over i historien og blev en sand vandrehistorie hos alle virksomhedens medarbejdere. Det var et møde, som rykkede så meget ved deltagernes forestilling om, hvad virksomhedens kerneværdier bestod af, at flere gik grædende derfra. Nogle vil mene, at mødet var på grænsen af, hvad der er i orden.

Har du nogensinde tænkt på, hvad man egentlig kan tillade sig i en mødesammenhæng? Dét skal vi udforske til dette års Planner Days, som handler om at flytte grænser.

Planner Days afholdes den 5. og 6. maj – og vi er med til at arrangere. Derfor ved vi også, at dagene kommer til at flytte dine grænser for, hvad man kan i mødesammenhæng – og måske flytte på dine grænser for, hvad du selv formår. Alt sammen med formålet at skabe bedre møder!

Nysgerrig? Så kan du se programmet lige her. Det er spækket med fagligt indhold, inspirerende keynotes og involverende workshops. Planner Days er nemlig to dage med inspiration, faglige diskussioner og et stærkt fællesskab for over 100 professionelle mødeplanlæggere og venues.

Vi ses!

Venue

Hos OrgaNicer kan du altid få hjælp og sparring, når du skal finde den perfekte lokation til din kommende konference, kursus, generalforsamling eller anden form for event.Ud over at du skal finde et venue, der danner de perfekte rammer om dit arrangement, er der en masse praktiske ting, du skal have med i dine overvejelser.

Læs mere

Side Events

Du har selvfølgelig dit officielle program. Med speakers, workshops, osv. Alt det formelle. Men faktisk giver det ofte rigtig god mening at udvide programmet til din konference. Med valgfrie side events, som dine deltagere kan tilmelde sig.

Læs mere

Overnatning (Hotelhåndtering)

Det kan være overvældende, hvis ikke hotelhåndtering er en opgave, du er vant til at håndtere. Det er jo ikke sikkert, du kender det endelige antal deltagere, allerede når du forhandler kontrakt med hotellet. Eller husker de aftalte deadlines midt i dine mange andre opgaver. Og så falder hammeren og du ender med at måtte betale for værelser, du alligevel ikke skulle bruge.

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved