Skip to main content

En klimatosset mødeplanlægger

Klimatosset eller ej – det skal du vide…

Begrebet bæredygtighed bruges af alle om mangt og meget, så første skridt er at definere, hvordan det tolkes, afgrænses og defineres for dig og din planlægning. Det handler langt hen ad vejen om at bruge sin sunde fornuft samtidig med at udfordre ”det plejer vi”. Her er en god portion nysgerrighed over for muligheder og alternativer en nødvendighed.

Det er helt ok at tage fat i de lavthængende frugter. Brug dem til at skubbe processen med en bæredygtig tilgang til møder i gang. Så kommer der helt automatisk en masse andre konkrete tiltag frem. Her 5 grønne tips, som du hurtigt kan implementere i dine møder:

Postevand i stedet for flaskevand

CO2-udledningen fra produktion af 1 l postevand fra den centrale forsyning er 750 gange lavere end fra en liter flaskevand. Vælg derfor i stedet postevand i kander fra hanen, gerne tilsat frugt eller krydderurter til at give lidt smag.

Komposterbart service

Service af bambus, sukker- eller majsstivelse eller palmeblade kan bruges til f.eks. picnic og receptioner og er et smukt og funktionelt alternativ til plastikservice.

Spar printet med et online værktøj

Brug en app eller anden online løsning, så undgår du at printe deltagerlister, programmer, sponsorliste, afstemninger, evalueringsskemaer mm.

Bambus roll up

Alternativet til de mere traditionelle roll ups er produceret af bambus. Bambus giver et robust, miljøvenligt materiale, og planten vokser hurtige end andre planter med en vækstperiode på fire-seks år.

Konferenceposer

Har du brug for at distribuere trykt materiale til dine gæster, så køb certificeret økologisk Fairtrade bomulds-muleposer.

Rigtig god fornøjelse med dine bæredygtige møder.

Venue

Hos OrgaNicer kan du altid få hjælp og sparring, når du skal finde den perfekte lokation til din kommende konference, kursus, generalforsamling eller anden form for event.Ud over at du skal finde et venue, der danner de perfekte rammer om dit arrangement, er der en masse praktiske ting, du skal have med i dine overvejelser.

Læs mere

Side Events

Du har selvfølgelig dit officielle program. Med speakers, workshops, osv. Alt det formelle. Men faktisk giver det ofte rigtig god mening at udvide programmet til din konference. Med valgfrie side events, som dine deltagere kan tilmelde sig.

Læs mere

Overnatning (Hotelhåndtering)

Det kan være overvældende, hvis ikke hotelhåndtering er en opgave, du er vant til at håndtere. Det er jo ikke sikkert, du kender det endelige antal deltagere, allerede når du forhandler kontrakt med hotellet. Eller husker de aftalte deadlines midt i dine mange andre opgaver. Og så falder hammeren og du ender med at måtte betale for værelser, du alligevel ikke skulle bruge.

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved