Skip to main content

Julen står for døren

GØR SOM DU PLEJER – YES!

Foran os venter lige præcis de traditioner, som passer til os – og som vi glæder os til. Hvor er det skønt og befriende, at vi ”bare” kan gøre, som vi plejer. I julen er ”plejer” nemlig ikke død!

Der er ikke behov for at være innovativ og forandringsparat. Der er ikke brug for den store nytænkning – heldigvis. Vi slipper også for fortvivlelsen om, hvorvidt vi nu også er nok fremme i skoen med dette og hint.

I julen er der nemlig tid til at dyrke det gode gamle, som vi har gjort mange gange før – ja faktisk så tror jeg, at langt de fleste har det sådan, at man ikke skal pille ved juletraditionerne. Dem skal der derimod værnes om. Derfor …. gør du bare, som du gjorde sidste gang.

Med disse ord og et vers fra ”Sikken voldsom trængsel og alarm” vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul.

Du som skænkte os den skønne fest,
hvad der båder os, det ved du bedst,
dog har jeg det håb, at – før jeg dør –
du ej nægter mig en vis favør:
Drej kun universet helt omkring,
vend kun op og ned på alle ting,
jorden med, thi den er falsk og hul,
rør blot ikke ved min gamle jul.
Jul, jul, jul, jul, jul, jul,
rør blot ikke ved min gamle jul.

På gensyn den 13. januar 2020, hvor vi igen kaster os over nytænkning og vilde ideer.

Venue

Hos OrgaNicer kan du altid få hjælp og sparring, når du skal finde den perfekte lokation til din kommende konference, kursus, generalforsamling eller anden form for event.Ud over at du skal finde et venue, der danner de perfekte rammer om dit arrangement, er der en masse praktiske ting, du skal have med i dine overvejelser.

Læs mere

Overnatning (Hotelhåndtering)

Det kan være overvældende, hvis ikke hotelhåndtering er en opgave, du er vant til at håndtere. Det er jo ikke sikkert, du kender det endelige antal deltagere, allerede når du forhandler kontrakt med hotellet. Eller husker de aftalte deadlines midt i dine mange andre opgaver. Og så falder hammeren og du ender med at måtte betale for værelser, du alligevel ikke skulle bruge.

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved