Skip to main content

Får du den ros du fortjener?

Du ved det godt – og vi ved det godt.

Det kræver en kæmpe indsats at arrangere en konference eller en event. En indsats, som skaber en stor forskel for din arbejdsgiver, fordi det betyder, JERES arrangementer lykkes.

Men vi ved også, at du og mange andre mødeplanlæggere slet ikke får den ros og den anerkendelse, som I fortjener. Når du arrangerer en konference eller en event, så er der så mange detaljer, der skal være helt styr på – og presset og stressen op til eventen kan være temmelig massivt.

Og når dit event eller din konference så lykkes – for det gør det jo – så er det stadig ikke sikkert at ledelsen for alvor forstår hvilken energiudladning, du har leveret, for at nå i mål. Din chef er ikke nødvendigvis uinteresseret, fordi hun eller han ikke gennemgribende forstår dine opgaver og din virkelighed. Helt ærligt så har din leder, det sikkert sådan med mange af de opgaver, som du og dine kollegaer løser.

Du kan alligevel godt gøre noget for at synliggøre din indsats og på den måde få din leder til bedre at forstå, hvordan du skaber værdi i jeres organisation.

Og jeg ved godt, at du ikke har lyst til at prale eller stille dig selv op på en piedestal. Men bare rolig – mindre kan også gøre det.

Hvad kan du så gøre:

  • Sørg for at fortælle din leder, når noget lykkedes for dig. Du behøver ikke starte sætningen med ”hør lige hvor god, jeg er..” Fortæl at der har været udfordringer, men at du er helt vildt glad, fordi det nu er lykkedes dig.
  • Lav en liste til dig selv over de 5-10 ting, du oftest arbejder med. Når der kommer nye opgaver i afdelingen kan du byde ind, med baggrund i noget af det, som du i forvejen er god til og arbejder med. På den måde bliver du mere konkret om det du laver og det du er god til.
  • Opstil nogle mål du gerne vil indfri. Kan du fx reducere udgifterne til jeres næste konference? Skal dine kommende events indeholde nye initiativer som fx at anvende Facebook, lave en eventapp eller noget helt tredje, som kan understøtte jeres virksomheds DNA eller kernefortælling. Del målene med din leder.

Når du så lykkedes med at indfri målene, så del det med din leder igen – For vi ved at du lykkedes, på den ene eller anden måde. Det er nemlig mødeplanlæggerens DNA.

 

De bedste hilsner,

Annette Bang Nielsen

Bookingchef i OrgaNicer

Eventapp

Som arrangør kan du komme endnu tættere på dine deltagere og give dem mere værdi med hjem i bagagen. Udover at være et bæredygtigt alternativ til trykt program og lokaleoversigt, kan du connecte med dine deltagere på en mere direkte måde.

Læs mere

Projektledelse

Vi påtager os gerne dele eller hele projektledelsen af dit arrangement. Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål.

Læs mere

SoMe til events

Brug af sociale medier, også kaldet SoMe, giver ofte rigtig god mening ved events og faglige arrangementer. Det kan nemlig være en ganske effektiv kommunikations- og markedsføringskanal at dele relevant indhold og billeder via fx LinkedIn, Facebook, Instagram eller Snapchat.

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved