Skip to main content

Vær i nu’et

GØR SOM DU PLEJER – YES!

”Der er kun 2 dage om året, hvor der ikke kan gøres noget. Den ene hedder I Går og den anden hedder I Morgen. I Dag er den rigtige dag til at Elske, Tro, Gøre og Leve”

-Dalai Lama XIV-

I dag går alt hurtigt. Også hurtigere end vi nogle gange kan følge med. Vi mister forbindelsen til fortiden, er altid på udkig efter det, der venter forude og glemmer måske at nyde øjeblikket. Vi mister nærværet med dem, der er tættest på og som ikke presser sig ind i bevidsthedsfeltet, men hvor vi tænker, at der kan vi altid være tæt på og være nær.

Men måske er det den forkerte tanke og måske er der ikke så stor en udfordring med det, hvis vi husker på, at livet leves lige nu, og at det kun er gennem denne sansning af nuet, at vi rent faktisk lever.

Det samme gælder når vi mødes. Hvor ofte tager man ikke sig selv i, at være sammen med mennesker man nyder at være sammen med og så alligevel hoppe på Facebook, twitter, Instagram checke mails eller hvad nu dit ”drug” er.

Jeg var til et arrangement, hvor vi ved udleveringerne af vores navneskilt blev bedt om at deponere vores telefon. Angstprovokerende for de fleste, men også en dejlig oplevelse for alle, da FOMO’en forsvandt (Fear Of Missing Out) Nærværet kom naturligt til os alle efter en lille stund og vi kunne koncentrere os om samværet, reflektionen og en dybere forståelse af det vi var sammen om.

  • Hvordan har du det med at være offline?
  • Hvor god er I til at skabe tilstedeværelse i jeres møder med hinanden?
  • Hvordan vil reaktionen være, hvis du bad dine mødedeltagere aflevere deres telefon ved indgangen?

Indtil vi ses igen: ”Øv dig i offline nærvær!”

Brug for lidt mere inspiration? så læs blogindlægget nærvær på arbejdspladsen og få gode tips.

 

Mødedesign og facilitering

Dét, at designe og facilitere gæsteoplevelsen effektivt, kræver en række elementer. Elementer som tilsammen opfylder (eller overgår) gæstens forventninger.

Læs mere

Evaluering

Ved du, hvordan du laver en god evaluering af din event? Én, der kommer hele vejen rundt om dit arrangement, og som hjælper dig med at vurdere, hvordan det er gået med de fastsatte mål? Vi kan hjælpe med de strategiske samt praktiske dele af evalueringen…

Læs mere

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved