Skip to main content

Verdensmesterskab kræver verdensmestre

Normalt tager vores blog MeetingMondays afsæt i vores faglighed. I dét, at arrangere og komponere gode møder, events og oplevelser for vores kunder, gæster eller kolleger.

Den her gang er det lidt anderledes…

Jeg har nemlig lyst til at fortælle jer, om de verdensmestre, som på vores kontor i Herning, er i gang med den største event, vi har håndteret hidtil.

Verdensmestrene – det er de mennesker, som sidder i den anden ende af røret, når du ringer til OrgaNicer.

Og eventen er VM i ishockey.

Ishockey er ikke den største sportsgren i Danmark, men det er den mange andre steder. VM i ishockey er en global sportsbegivenhed, som bor på hylden lige under OL, fodbold VM osv. Det er altså en ret omfattende sag…

Det betyder selvfølgelig også, at vores kontor står på den anden ende. Vi skal håndtere overnatning, kommunikation, hjemmesider, app, bespisning, skabe midlertidige overnatningsmuligheder og meget, meget mere.

Hele det faglige arsenal er sat i spil. Jetjageren flyver lavt i de her dage – og jeg er så pisse pavestolt over den indsats, som vores flok yder.

Men det, jeg er allermest stolt af er, at vi går til VM i ishockey på præcist samme måde, som den event vi skal afvikle lidt senere i maj, som har godt 100 deltagere. Vores medarbejdere yder præcist den samme professionelle og dedikerede indsats, om det er Canadas dyreste ishockeyspiller eller Vagn fra Vejle, det handler om.

Det gør mig glad. For det er dét, der kendetegner en god mødeplanlægger: altid ydmyg og grundig overfor opgaven.

Når vi laver VM, så gør vi det i regi af VisitHerning, som OrgaNicer er en del af. For vores kunder betyder det, at de får al den faglighed, som vi har opbygget på store events, møder og messer i Herning med i handlen, når de ringer til OrgaNicer. Og lige nu får vi erfaringer fra den helt store scene. Erfaringer, der kommer os og vores kunder til gavn næste gang, vi skal håndtere og arrangere events – uanset om det er for 85 eller 8500 deltagere.

De bedste hilsner OrgaNicer

© 2022 OrgaNicer, All Rights Reserved